Ultimele noutăți

Business Tips
5 min read

Revoluționând Industria Beauty: Povestea Hair Community

Descoperă cum Hair Community a schimbat jocul în industria beauty cu educație de top și evenimente speciale pentru profesioniștii din hair styling.

Sunt Jully Cornea.
Expertă în industria beauty cu o experiență de peste 15 ani, în care am străbătut toate etapele și am depus eforturi considerabile pentru a ajunge la nivelul pe care îl am astăzi.

Doresc să-ți dezvălui un secret: acum cinci ani, am ales să mă diferențiez de colegii mei din industrie și să mă concentrez exclusiv pe arta vopsirii, acela a fost momentul in care am devenit trainer și speaker exclusiv pentru profesioniștii din segmentul Hair.

Proiectul meu cel mai important din mediul online are la bază o platformă de educatie: www.haircommunity.ro făcută în urmă cu 3 ani de zile.

În această platformă de educație avem peste 250 de abonați anual, care sunt dornici să evolueze, să se dezvolte, să acumuleze informatie nouă și să se bucure de materialele educative pe care noi le încărcăm săptămânal.

Am început sa înțeleg puterea online-ului și să mă concentrez pe acest segment și sa învăț cum să fac profit din el, iar în acest moment avem câteva proiecte care credem noi ca o sa fie de impact pentru publicul nostru.

Avem în desfășurare un MARATON format din 3 module:

Modul 1 - 30 de tehnici de vopsire.

În acest modul captivant, vă vom introduce într-o lume a vopsirii cu nu mai puțin de 30 de tehnici diferite. De la balayage la ombre, veți învăța să creați efecte uimitoare, să jucăm cu nuanțele și să transformați orice păr într-o operă de artă.

Modul 2 - Lecții de colorimetrie.

Acest modul este o călătorie prin universul colorimetriei. Începând cu bazele și ajungând la tehnici avansate, veți înțelege culorile în profunzime și veți deveni maestrii combinațiilor și alegerea nuanțelor potrivite.

Modul 3 - Dezvoltare profesională și personală.

În acest modul, vă vom ajuta să creșteți atât profesional, cât și personal. Invitați speciali și experți vă vor împărtăși cunoștințe despre dezvoltarea în industrie, managementul timpului și dezvoltarea personală.

Pe lângă toate acestea mai organizam și congrese fizice sau conferințe pentru cei din industria beauty la care participa sute de hairstilisti, dar avem periodic și cursuri de perfecționare pe care noi le organizam, atât cu mine în calitate de trainer pe specialitatea mea, dar și cu invitați speciali care își doresc să ne ocupam noi de  proiectele lor.

Urmărește-ne pe Facebook sau pe Instagram pentru a afla mai multe.


Product
5 min read

Cum Adaugi Poze pentru Afacerea Ta în Bookr

Imaginile pot face afacerea ta să iasă în evidență și să atragă mai mulți clienți.

Imaginile pot face afacerea ta să iasă în evidență și să atragă mai mulți clienți. Iată cum poți adăuga poze pentru afacerea ta în Bookr:

Cum îți setezi o fotografie de profil?

 1. Intră pe pagina Setări a contului tău.
 2. Accesează pagina Profilul afacerii > Informații despre afacere.
 3. Apasă pe Avatarul din colțul din dreapta sus al ecranului.
 4. Acum încarcă logo-ul afacerii sau o poza reprezentativă pentru afacerea ta.
 5. Și acum mai rămâne doar să salvezi modificările.

Cum adaugi poze pentru profilul afacerii?

 1. Intră pe pagina Setări a contului tău.
 2. Accesează pagina Profilul afacerii > Portofoliu
 3. Acum trebuie să adaugi pozele pe rănd, din galeria telefonului tău, apăsând pe butonul "Adaugă".
 4. După ce ai încărcat toate pozele pe care le voiai, apasă pe "Salvează Modificările".
 5. All done, acum profilul afacerii tale este mai prezentabil.

Product
5 min read

Cum Adaugi Membri de Personal în Afacerea Ta cu Bookr

Dacă lucrezi cu o echipă, Bookr îți permite să adaugi membri de personal și să gestionezi programările individuale ale fiecărui membru.

Dacă lucrezi cu o echipă, Bookr îți permite să adaugi membri de personal și să gestionezi programările individuale ale fiecărui membru. Iată cum poți face acest lucru:

 1. Intră pe pagina de Setări a contului tău.
 2. Accesează Profilul afacerii > Membri staff.
 3. Apasă pe butonul "Adaugă" pentru a adăuga membri noi.
 4. Introdu adresa de Email a persoanei pe care vrei să o inviți și apasă pe "Trimite invitația".
 5. Asteaptă ca invitatul să introducă datele contului său.
 6. Noul membru staff face acum parte din echipa ta.

Product
5 min read

Cum Setezi Orele Tale de Lucru cu Bookr

Configurarea programului de lucru este un pas esențial pentru a-ți gestiona afacerea eficient cu Bookr.

Fie că administrezi un salon de înfrumusețare, o clinică medicală sau un centru de fitness, configurarea programului de lucru este un pas esențial pentru a-ți gestiona afacerea eficient cu Bookr. Iată cum poți face acest lucru:

Pe Bookr, atât afacerea, cât și profesionistul poate avea propriul program. Astfel profestionistul își poate alege independent programul față de ceilalți colegi de echipă sau de propria afacere

Cum setezi orele de lucru pentru afacerea ta?

 1. Intri în Setări din bara de jos de navigare și accesezi pagina Profilul afacerii > Program de lucru.
 2. Alegi zilele săptămânii în care îți dorești să fie deschisă afacerea ta bifând căsuțele din dreptul lor.
 3. Adaugă, modifică și șterge intervale orare după bunul plac folosind controalele din dreapta
 4. Salvează Modificările

Cum setezi orele de lucru pentru tine ca membru staff?

 1. Intri în Setări din bara de jos de navigare și accesezi Membru staff> Program de lucru.
 2. Alegi zilele săptămânii în care îți dorești să fie deschisă afacerea ta bifând căsuțele din dreptul lor.
 3. Adaugă, modifică și șterge intervale orare după bunul plac folosind controalele din dreapta
 4. Salvează Modificările.

Product
5 min read

Bine ai venit în lumea Bookr: O experiență mai buna pentru tine

La Bookr, credem că gestionarea rezervărilor ar trebui să fie simplă și convenabilă atât pentru tine, cât și pentru afacerea ta.

Suntem încântați să te avem aici! La Bookr, credem că gestionarea rezervărilor ar trebui să fie simplă și convenabilă atât pentru tine, cât și pentru afacerea ta. Așa că am creat Bookr - pentru a face acest lucru posibil.

Cum te ajută Bookr?

Pentru tine, client drag, Bookr înseamnă acces la o experiență mai bună când vine vorba de programarea serviciilor de înfrumusețare, sănătate și sport. Iată cum te poți bucura de Bookr:

 • Programare Online Ușoară: Ai acces la un calendar digital avansat care îți permite să programezi servicii la salonul de înfrumusețare preferat, la clinica medicală sau cu antrenorul de fitness favorit, oricând și oriunde.
 • Explorare și Descoperire: Descoperă noile servicii și oferte speciale din lumea frumuseții, sănătății și sportului și rezervă-ți locul din câteva atingeri.
 • Plăți Online Sigure: Poți plăti pentru serviciile tale în avans într-un mod sigur și convenabil.
 • Notificări și Reminders: Primești notificări și amintiri pentru programările tale, astfel încât să nu ratezi niciodată o ședință importantă.
 • Experiență Personalizată: Profită de o experiență personalizată, care îți permite să configurezi preferințele și să accesezi istoricul programărilor în orice moment.

Cum te ajută Bookr să-ți digitalizezi afacerea?

Dar Bookr nu este doar pentru clienți. Dacă deții un salon de înfrumusețare, o clinică medicală sau oferi servicii de fitness, Bookr are funcționalități speciale pentru tine și afacerea ta:

 • Calendar Digital Avansat: Configurează programul de lucru al afacerii tale în detaliu, cu flexibilitate totală și posibilitatea de a accepta programări online.
 • Gestionare a Echipei: Atribuiți programările și gestionați programul membrilor echipei cu ușurință.
 • Plăți Online Sigure: Acceptați plăți online cu încredere, fără riscul gestionării numerarului.
 • Analize și Statistici: Accesați analize detaliate pentru a urmări performanța afacerii și pentru a lua decizii mai informate.
 • Suport Tehnic Profesionist: Ei bine, noi chiar o facem! Echipa noastră de suport tehnic este întotdeauna la dispoziția dvs. pentru a vă ajuta cu orice nevoie.

Alătură-te Nouă

Indiferent dacă ești un client care își dorește o experiență mai bună de programare sau un antreprenor care vrea să-și dezvolte afacerea, Bookr este aici pentru tine. Suntem bucuroși că facem parte din călătoria ta și suntem dedicați să facem frumusețea, sănătatea și sportul mai accesibile și mai ușor de gestionat pentru fiecare.

Rămâi conectat cu noi pentru a afla cele mai recente știri, sfaturi și actualizări din lumea serviciilor de înfrumusețare, sănătate și sport. Ne dorim să fim parte din experiența ta și să te ajutăm să atingi succesul.

Cu drag,

Echipa Bookr.ro

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu tot ce se întâmplă la Bookr, și fii primul care află de noutățile aplicației.