Blog
Business Tips

Cum să Descarci Materiale de Promovare de la Bookr

August 26, 2024
5 min read
Copy to clipboard

Cum să Descarci Materiale de Promovare de la Bookr

Bookr îți oferă resurse utile, cum ar fi un Facebook cover photo optimizat, care îți va ajuta clienții să înțeleagă cum să se programeze rapid și eficient.

Când îți creezi contul pe Bookr, vei primi un email de bun venit care include un link direct către materialele de promovare stocate pe Google Drive. Tot ce trebuie să faci este să apeși pe linkul din email, iar acesta te va duce imediat la folderul cu resursele de care ai nevoie. Este atât de simplu!. Materiale Promovare

Pașii sunt extrem de simpli:

  1. Deschide Emailul de Bun Venit: După ce îți creezi contul pe Bookr, vei primi un email care include un link către materialele de promovare.
  2. Apasă pe Link: Nu trebuie să navighezi prin foldere sau să cauți fișiere. Pur și simplu, dă click pe linkul din email sau da click aici Materiale Promovare
  3. Descărcare Automată: După ce ai accesat Google Drive, vei fi redirecționat automat către folderul care conține toate materialele de promovare, inclusiv cover photo-ul pentru Facebook. De aici, poți descărca fișierele rapid și ușor.

De ce este Benefic un Facebook Cover Photo?

Folosirea unui cover photo optimizat pentru Facebook aduce numeroase avantaje:

  • Claritate și Profesionalism: Un cover photo bine realizat face ca pagina ta de Facebook să arate profesionist și transmite instant informații esențiale clienților tăi despre cum să se programeze.
  • Ghidare Vizuală: Cover photo-ul poate include instrucțiuni clare și vizuale care să îndrume clienții să acționeze, cum ar fi realizarea unei programări direct pe Bookr.
  • Consolidarea Brandului: Un cover photo personalizat, aliniat cu identitatea vizuală a afacerii tale, contribuie la întărirea brandului și la crearea unei prezențe online consistente. *Disponibil in pachetul Silver si Gold.

După ce ai descărcat materialele de promovare de la Bookr, următorul pas esențial este să distribui Magic Link-ul sau Link-ul de Promovare pentru a atrage mai mulți clienți. Acest link funcționează ca un mini website care prezintă afacerea ta într-un mod profesionist și convingător. Află cum să distribui eficient Magic Link-ul și să îți crești vizibilitatea online citind acest articol aici.

Distribuie
Copy to clipboard
Bookr
materiale promovare bookr
descărcare facebook cover
atrage clienti noi
aplicatie programari online

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu tot ce se întâmplă la Bookr, și fii primul care află de noutățile aplicației.