Blog
Company

Co-Fondatorul Bookr, Andrei Covaciu, Apare în Lista Forbes 30 Under 30!

October 10, 2023
5 min read
Copy to clipboard

Suntem extrem de mândri și entuziasmați să împărtășim o veste extraordinară cu comunitatea noastră. Andrei Covaciu, unul dintre cofondatorii noștri, a fost inclus în prestigioasa listă Forbes 30 Under 30!

Această realizare este o confirmare a angajamentului lui Andrei față de inovație, viziunea sa și contribuția sa semnificativă la industria tehnologică și la dezvoltarea Bookr. Cu o pasiune pentru tehnologie și o dorință de a face o schimbare reală în lumea afacerilor, Andrei a fost o forță vitală în crearea și evoluția Bookr.

Forbes 30 Under 30 este unul dintre cele mai prestigioase premii care recunosc tinerii lideri și inovatori din întreaga lume. Această listă prezintă indivizi care au avut un impact semnificativ în domeniile lor și care au demonstrat potențialul de a schimba lumea în mai bine. Și, fără îndoială, Andrei este unul dintre acești lideri.

În calitate de cofondator al Bookr, Andrei a contribuit la dezvoltarea și lansarea platformei noastre, care a transformat modul în care afacerile din industria frumuseții și sănătății interacționează cu clienții și își gestionează serviciile. Cu o abordare inovatoare și o viziune clară, el a ajutat la crearea unei soluții care simplifică programările și administrarea rezervărilor pentru mii de afaceri și clienți.

Nu numai că Andrei a adus inovație în Bookr, dar a fost, de asemenea, un mentor și un lider remarcabil în cadrul echipei noastre. El continuă să inspire cu pasiunea sa pentru tehnologie și cu angajamentul său de a aduce schimbări pozitive în industrie.

Echipa noastră este mândră să lucreze alături de Andrei și suntem nerăbdători să vedem cum va continua să crească și să inspire în viitorul său. Acest premiu este un pas înainte și o recunoaștere binemeritată a contribuției sale la inovație și la succesul Bookr.

Îi mulțumim lui Andrei pentru dedicația sa și pentru că a făcut parte din călătoria noastră extraordinară. Ne bucurăm să-l avem în echipă și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce urmează pentru el și pentru Bookr.

Felicitări, Andrei, pentru acest mare succes și pentru că ești un model pentru viitoarea generație de lideri și inovatori!

Share this post
Copy to clipboard
Company

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu tot ce se întâmplă la Bookr, și fii primul care află de noutățile aplicației.