Întrebări frecvente

Obțineți răspunsurile de care aveți nevoie pentru orice probleme sau întrebări pe care le puteți avea. Centrul nostru de ajutor este aici pentru a vă oferi asistență și soluții.

Cum funcționează Bookr?

Bookr este o platformă online simplă și eficientă pentru gestionarea programărilor. Oferim proprietarilor de afaceri un calendar digital, unde pot configura disponibilitatea și clienții pot efectua programări.

Ce beneficii aduce utilizarea Bookr?

Utilizarea Bookr aduce multiple avantaje, inclusiv creșterea vizibilității afacerii dvs., gestionarea ușoară a programărilor, clienților și echipei. De asemenea oferă și acces la statistici pentru optimizarea vânzărilor.

Cum mă pot înscrie pe platforma Bookr?

Înscrierea pe Bookr este simplă. Accesați site-ul nostru, creați un cont și urmați pașii pentru a configura serviciile, orarul și alte detalii ale afacerii dvs. Dacă doriți să utilizați versiunea mobilă Bookr, accesați acest link pentru a descărca aplicația noastră.

Cum pot obține suport tehnic în cazul unor întrebări sau probleme?

Pentru suport tehnic, trimiteți-ne un mesaj pe adresa de email support@bookr.ro. Echipa noastră vă stă la dispoziție.

Cum configurez programul meu de lucru pe Bookr?

Pentru a configura programul de lucru, autentificați-vă în contul dvs. Bookr și mergeți la secțiunea “Setări” → “Programul meu de lucru”. Aici puteți specifica zilele și orele în care sunteți disponibili pentru programări. Pentru mai multe informații referitoare la programul de lucru accesați blog postul dedicat.

Cum pot adăuga sau modifica serviciile oferite în program?

Pentru a configura serviciile dvs., autentificați-vă în contul dvs. Bookr și mergeți la secțiunea “Setări” → “Serviciile mele”. Creați noi servicii și specificați numele, durata și tariful pentru fiecare serviciu.

Cum pot evita suprapunerea programărilor sau rezervărilor?

Bookr dispune de funcționalități pentru gestionarea disponibilității și evitarea suprapunerii programărilor. Specificați perioade de pauză între programări sau configurați automat perioade de pregătire între servicii pentru un flux de lucru eficient.

Ce tipuri de servicii pot oferi clienților?

Bookr vă permite ca oferiți servicii simple (ex. tuns, masaj, consultații medicale), servicii de tip abonament (ex. abonamente la antrenori personali, abonamente masaj) și servicii online cu integrare în Google Meet (ex. consultație online, mentoring online, coaching online).

Cum pot gestiona programările și rezervările clienților?

Toate programările și rezervările clienților dvs. sunt afișate în calendarul din secțiunea “Programări” a contului dvs. Bookr. Programările pot fi vizualizate, modificate sau anulate după bunul plac.

Cum sunt notificați clienții cu privire la programările lor?

Clienții sunt notificați automat prin notificări de tip push sau SMS cu privire la programările lor, confirmările, modificările sau anulările acestora.

Cum pot comunica cu clienții mei prin intermediul Bookr?

Puteți comunica cu clienții prin intermediul platformei Bookr. Aveți opțiunea de a trimite notificări și mesaje pentru a oferi informații suplimentare.

Cum pot activa abonamentul Bookr?

Abonamentul poate fi activat direct prin intermediul platformei Bookr, utilizând opțiunile de plată disponibile, cum ar fi cardurile de credit. Acest pas poate fi efectuat atât în procesul de creare a contului cât și ulterior prin modificarea abonamentului.

Ce opțiuni de plată sunt disponibile?

Bookr acceptă diverse opțiuni de plată, inclusiv carduri de credit, portofele digitale și alte metode populare, pentru a face plata pentru serviciile rezervate.

Cum pot gestiona factura și abonamentul meu pe Bookr?

Pentru a gestiona factura și abonamentul dvs., accesați secțiunea “Setări” → “Plăți” → “Abonament”. Aici puteți vizualiza și plăti facturile sau să vă actualizați opțiunile de abonament.

Ce modalități de plată pentru servicii sunt disponibile?

Bookr oferă două posibilități de plată:

- Plata la locația afacerii

- Plata în avans/plata online.

Cum sunt plătite serviciile?

Serviciile sunt plătite în contul bancar configurat. Proprietarul afacerii poate configura un singur cont bancar pentru toată afacerea, sau poate activa opțiunea ca fiecare membru staff să-și adauge contul bancar individual.

Pentru ce tip de servicii pot adăuga plata online?

Plata online se pot adăuga doar pentru serviciile simple. Serviciile de timp abonament nu pot fi plătite online.

Cât durează să primesc plata pentru serviciu?

Procesatorul de plăți transferă plățile în contul configurat într-un interval de 1-3 zile calendaristice.

Când se achită programarea?

Clientul achită programarea în momentul în care o creează.

Ce taxe sunt?

Afacerea plătește o taxă de procesare de până la 2.9% + 0.25€ pentru fiecare programare plătită online, la care se adaugă în plus taxele de procesare Bookr (0.60€).

Ce se întâmplă dacă programarea se anulează de către un membru staff?

Dacă programarea se anulează de către un membru staff, plata se va restitui în contul clientului în termen de 7-10 zile lucrătoare. Taxele de procesare nu se restituie.

Ce se întâmplă dacă programarea se anulează de către client?

Dacă programarea se anulează de către client, plata se va restitui în contul clientului în termen de 7-10 zile lucrătoare doar dacă anularea se face cu cel puțin un număr de ore înainte de programare. Acest număr de ore poate fi configurat din profilul dvs. Taxele de procesare nu se restituie.

Cum pot opri plata online?

Plata online poate fi oprită prin dezactivarea acesteia din fiecare serviciu pe care îl oferiți.

Cum sunt protejate datele clienților pe platforma Bookr?

Bookr utilizează măsuri de securitate avansate pentru a proteja datele clienților. Toate informațiile sunt criptate și se respectă strict politica noastră de confidențialitate.

Cum funcționează politica de confidențialitate a Bookr?

Politica noastră de confidențialitate descrie cum gestionăm și protejăm datele dvs. Vă încurajăm să o consultați pentru detalii complete despre colectarea și utilizarea datelor accesând acest link.

Încă ai întrebări?

Scrie-ne nouă, și te vom ajuta cu raspunsuri la problemele tale.

Contactează-ne

Citește articole despre Bookr

Company
October 10, 2023

Co-Fondatorul Bookr, Andrei Covaciu, Apare în Lista Forbes 30 Under 30!

Suntem extrem de mândri și entuziasmați să împărtășim o veste extraordinară cu comunitatea noastră. Andrei Covaciu, unul dintre cofondatorii noștri, a fost inclus în prestigioasa listă Forbes 30 Under 30!
Business Tips
September 27, 2023

Revoluționând Industria Beauty: Povestea Hair Community

Descoperă cum Hair Community a schimbat jocul în industria beauty cu educație de top și evenimente speciale pentru profesioniștii din hair styling.
Product
September 19, 2023

Cum Adaugi Poze pentru Afacerea Ta în Bookr

Imaginile pot face afacerea ta să iasă în evidență și să atragă mai mulți clienți.

Încearcă Bookr Gratuit.

Preia controlul asupra timpului tău. Cu Bookr, programările sunt mai rapide și mai ușoare.

Înscrie-te acum