Blog
Business Tips

Revoluționând Industria Beauty: Povestea Hair Community

September 27, 2023
5 min read
Copy to clipboard

Sunt Jully Cornea.
Expertă în industria beauty cu o experiență de peste 15 ani, în care am străbătut toate etapele și am depus eforturi considerabile pentru a ajunge la nivelul pe care îl am astăzi.

Doresc să-ți dezvălui un secret: acum cinci ani, am ales să mă diferențiez de colegii mei din industrie și să mă concentrez exclusiv pe arta vopsirii, acela a fost momentul in care am devenit trainer și speaker exclusiv pentru profesioniștii din segmentul Hair.

Proiectul meu cel mai important din mediul online are la bază o platformă de educatie: www.haircommunity.ro făcută în urmă cu 3 ani de zile.

În această platformă de educație avem peste 250 de abonați anual, care sunt dornici să evolueze, să se dezvolte, să acumuleze informatie nouă și să se bucure de materialele educative pe care noi le încărcăm săptămânal.

Am început sa înțeleg puterea online-ului și să mă concentrez pe acest segment și sa învăț cum să fac profit din el, iar în acest moment avem câteva proiecte care credem noi ca o sa fie de impact pentru publicul nostru.

Avem în desfășurare un MARATON format din 3 module:

Modul 1 - 30 de tehnici de vopsire.

În acest modul captivant, vă vom introduce într-o lume a vopsirii cu nu mai puțin de 30 de tehnici diferite. De la balayage la ombre, veți învăța să creați efecte uimitoare, să jucăm cu nuanțele și să transformați orice păr într-o operă de artă.

Modul 2 - Lecții de colorimetrie.

Acest modul este o călătorie prin universul colorimetriei. Începând cu bazele și ajungând la tehnici avansate, veți înțelege culorile în profunzime și veți deveni maestrii combinațiilor și alegerea nuanțelor potrivite.

Modul 3 - Dezvoltare profesională și personală.

În acest modul, vă vom ajuta să creșteți atât profesional, cât și personal. Invitați speciali și experți vă vor împărtăși cunoștințe despre dezvoltarea în industrie, managementul timpului și dezvoltarea personală.

Pe lângă toate acestea mai organizam și congrese fizice sau conferințe pentru cei din industria beauty la care participa sute de hairstilisti, dar avem periodic și cursuri de perfecționare pe care noi le organizam, atât cu mine în calitate de trainer pe specialitatea mea, dar și cu invitați speciali care își doresc să ne ocupam noi de  proiectele lor.

Urmărește-ne pe Facebook sau pe Instagram pentru a afla mai multe.


Distribuie
Copy to clipboard
Business Tips
Inspiration

Abonează-te la newsletter-ul nostru

Fii la curent cu tot ce se întâmplă la Bookr, și fii primul care află de noutățile aplicației.